HEPO, sinds 1988 uw vertrouwde adres voor professionele car cleaning

Geurverwijdering

Bij het verwijderen van geurtjes in auto's gebruikt Hepo Carcleaning apparatuur die gebruik maakt van de specifieke eigenschappen van ozon. De frisheid in de lucht na een onweersbui is te danken aan het ozon dat bij de bliksem vrijkomt.

OZON

Ozon werd in 1840 door Christian Frederic Schönbein die bij het experimenteren met elektrische vonken en elektrolyse een eigenaardige geur opmerkte. Hij noemde deze geur naar het Griekse woord Ozein (betekenis: onaangenaam ruiken).

Ozon werd vaak - in de lijn van zijn chemische structuur - als "geactiveerd zuursof" omschreven.

Het ozonmolecuul O3 is met zijn 3 zuurstofmoleculen onstabiel, en vormt zich snel naar zuurstof O2. Terwijl dit proces zich voltrekt worden , alle micro-organismen - waaronder o.a. bacteriën, virussen, schimmels - waarmee het ozon in contact komt, vernietigd.

Toepassingen

Ozon zorgt voor een aangename frisse lucht, en reduceert de verontreinigingen die door de lucht zweven.
Ozon verhindert de overdracht van ziekte verwekkende bacteriën tussen zieke en gezonde dieren, en elimineert intensieve geuren.
 Ozon reinigt de lucht van chemische dampen, transpiratie-, parfum-, etensgeuren en stof.

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is wordt elke ruimte (b.v. achter dashboards, kleden in de koffer, enz) behandeld. Ook kan dit systeem de airconditioning van een auto reinigen zodat ook deze bacteriën totaal verdreven worden.

Meer weten?

over ons & onze services?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 
Het lijkt ons interessant om eens met u te sparren met een kopje koffie, over uw mogelijkheden, wat betreft onze diensten.

Hepo Car Cleaning
073-6214719

Thomas Edisonweg 59
5151 DH Drunen

2025 © Hepo Car Cleaning / Marketing - All Rights Reserved