Sinds 1988 uw vertrouwde adres voor professionele car cleaning

Reconditioneren 

Iedereen die een auto aanschaft, of het nu een nieuwe of gebruikte is, vindt het normaal dat die auto er glimmend en blinkend uitziet. Een vieze ongewassen auto "verkoopt" immers niet.

Een schone goed gepoetste auto daarentegen is een blikvanger, die sneller verkocht wordt en een veel hogere verkoopprijs opbrengt. Autobedrijven en dealers beseffen dat maar al te goed. Daarom laten zij hun nieuwe auto's en occasions dan ook een flinke poets- en reinigingsbeurt geven.


Ook de particulier kan zijn auto zo'n opknapbeurt laten geven. Door de professionele werkwijze van Hepo Car Cleaning ziet uw auto er weer uit als nieuw. Toch is dat "poetsen" maar een deel van het verhaal. Hepo Car Cleaninig houdt zich bezig met de totale reconditionering van de auto.


De gebruikte auto krijgt een 'schoonheidsbehandeling', zowel van buiten als van binnen. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd.


Wilt u meer weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom even langs.

Calamiteiten
schades

Wist u trouwens dat wij ook in veel gevallen heel goed raad weten met verontreinigingen en ontsierende kleine schades door bijzondere oorzaken?

Denkt u maar aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes(bijv. koper-deeltjes van de bovenleiding bij treinen), of neerslag van verontreinigde lucht en industriële uitstoot.


En ook bij op het eerste oog onherstelbare verontreinigde bekleding weten we dikwijls nog wonderen te verrichten.

Meer weten?

over ons & onze services?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 
Het lijkt ons interessant om eens met u te sparren met een kopje koffie, over uw mogelijkheden, wat betreft onze diensten.

Hepo Car Cleaning
073-6214719

Thomas Edisonweg 59
5151 DH Drunen

2025 © Hepo Car Cleaning / Marketing - All Rights Reserved