Sinds 1988 uw vertrouwde adres voor professionele car cleaning

Lakverzegeling

Als u net een voertuig hebt aangeschaft, heeft u waarschijnlijk uw tweede na kostbaarste investering gedaan.

Met lakverzegeling van het merk Permagard is er nieuw concept dat de lak van uw voertuig beschermt, en u een ervaring meegeeft waardoor u met nog meer genot van uw pas verworven eigendom kan gaan genieten.

Permagard aangebracht door een specialist biedt u de volgende voordelen:

Permagard geeft een beschermlaag over het gehele lakwerk van uw auto, boot en vliegtuig. Wat daarna volstaat is een eenvoudige reiniging van uw voertuig. Het in de was zetten is voor een periode van twee jaar overbodig.
Uw lakwerk is beschermd tegen oxidatie en verkleuring. Oxidatie en verkleuring worden veroorzaakt door externe aanvallen van ultraviolette- en infrarode straling;
Het voorziet in een briljante glans, die voor minimaal twee jaar blijft. Een behandeling met Permagard geeft u twee jaar garantie.

Permagard zal niet oxideren of verkleuren en kan zelfs gebruikt worden op beschadigde oppervlaktes om kleine krassen weg te halen. Na een permagard-behandeling voldoet eenvoudigweg afspoelen met schoon warm water en een grote zachte spons! De resultaten zijn adembenemend.


Permagard is een hoogwaardige specialistische behandeling die alleen aangebracht kan worden door goedopgeleide technici bij een hiervoor uitgerust station of door grote merkdealers door heel Europa.
Hepo Car Cleaning voldoet aan deze eisen. 

Geurverwijdering

Bij het verwijderen van geurtjes in auto's gebruikt Hepo Carcleaning apparatuur die gebruik maakt van de specifieke eigenschappen van ozon. De frisheid in de lucht na een onweersbui is te danken aan het ozon dat bij de bliksem vrijkomt.

OZON

Ozon werd in 1840 door Christian Frederic Schönbein die bij het experimenteren met elektrische vonken en elektrolyse een eigenaardige geur opmerkte. Hij noemde deze geur naar het Griekse woord Ozein (betekenis: onaangenaam ruiken).

Ozon werd vaak - in de lijn van zijn chemische structuur - als "geactiveerd zuursof" omschreven.

Het ozonmolecuul O3 is met zijn 3 zuurstofmoleculen onstabiel, en vormt zich snel naar zuurstof O2. Terwijl dit proces zich voltrekt worden , alle micro-organismen - waaronder o.a. bacteriën, virussen, schimmels - waarmee het ozon in contact komt, vernietigd.

Toepassingen

Ozon zorgt voor een aangename frisse lucht, en reduceert de verontreinigingen die door de lucht zweven.
Ozon verhindert de overdracht van ziekte verwekkende bacteriën tussen zieke en gezonde dieren, en elimineert intensieve geuren.
 Ozon reinigt de lucht van chemische dampen, transpiratie-, parfum-, etensgeuren en stof.

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is wordt elke ruimte (b.v. achter dashboards, kleden in de koffer, enz) behandeld. Ook kan dit systeem de airconditioning van een auto reinigen zodat ook deze bacteriën totaal verdreven worden.

Meer weten?

Over ons & onze services.

Het lijkt ons interessant om eens met u te sparren met een kopje koffie, over uw mogelijkheden, wat betreft onze diensten.

Hepo Car Cleaning
073-6214719

Thomas Edisonweg 59
5151 DH Drunen

2025 © Hepo Car Cleaning / Marketing - All Rights Reserved