Sinds 1988 uw vertrouwde adres voor professionele carcleaning.
     
  Home  
     
  Reconditioning  
     
  Lakverzegeling  
     
  Geur verwijdering  
     
  Motor/Caravan/  
 

Camper cleaning

 
     
  Carwash  
     
  Contact  
     
  Route  
     
     
     
     
 
 

Disclaimer

 

Hepo carcleaning en de aan haar aanverwante relaties kunnen op generlei wijze aansprakelijk gehouden worden voor enige schade die voortvloeit uit onjuiste informatie op en/of gebruik van deze website.

 

Hepo carcleaning plaatst en onderhoudt met de grootste zorg, haar informatie, in de huidige staat, zonder enige garantie, in welke vorm dan ook. Hieronder vallen o.a. garanties ten aanzien van verkoopbaarheid, gebruiksmogelijkheden, niet inbreuk, nauwkeurigheid, en het up to date zijn van de informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleent aan de gegevens op deze site.

 

Zonder schriftelijke toestemming van Hepo carcleaning mag niets van deze site worden overgenomen.

 

Hepo carcleaning en de aan haar aanverwante relaties zijn niet aansprakelijk voor enige schade tengevolge van computervirussen voortvloeiende uit de toegang tot, het gebruik van en het vertrouwen op deze website of enige hieraan gelinkte websites, behoudens het geval van opzet of grove schuld.

 

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op deze website behoren toe aan Hepo carcleaning en de aan haar aanverwante relaties en zijn op deze site opgenomen met toestemming van de eigenaar van de desbetreffende eigendomsrechten.

 

Alle gebruikte merken behoren toe aan de rechtmatige eigenaren.  Als u  denkt dat een bepaalde vermelding van eigenaar of copyright onjuist of onvolledig is, kunt u altijd contact opnemen met onze relatie sitebeheer.   Mocht een persoonlijke afbeelding bezwaar opleveren kunt u altijd contact opnemen met onze relatie sitebeheer.

 

Hepo carcleaning behoudt zich het recht om ten alle tijden zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website, en de website (tijdelijk) buiten gebruik te stellen.

 
 
 
 

 DESIGN BY POSTHIE DESIGN & CREATIONS