Sinds 1988 uw vertrouwde adres voor professionele carcleaning.
     
  Home  
     
  Reconditioning  
     
  Lakverzegeling  
     
  Geur verwijdering  
     
  Motor/Caravan/  
 

Camper cleaning

 
     
  Carwash  
     
  Contact  
     
  Route  
     
     

 

 
   
  Geur verwijdering
   
 

Bij het verwijderen van geurtjes in  auto's   gebruikt Hepo Carcleaning apparatuur die gebruik maakt van de specifieke eigenschappen van ozon. De frisheid in de lucht na een onweersbui is te danken aan het ozon dat bij de bliksem vrijkomt.

   
  Wat is Ozon?

Ozon werd in 1840 door Christian Frederic SchŲn-bein die bij het experimenteren met elektrische vonken en elektrolyse een eigenaardige geur op-merkte. Hij noemde deze geur naar het Griekse woord Ozein (betekenis: onaangenaam ruiken).

Ozon werd vaak - in de lijn van zijn chemische structuur - als "geactiveerd zuursof" omschreven.

   

Het ozonmolecuul O3 is met zijn 3 zuurstofmoleculen onstabiel, en vormt zich snel naar zuurstof O2. Terwijl dit proces zich voltrekt worden , alle micro-organismen - waaronder o.a. bacteriŽn, virussen, schimmels - waarmee het ozon in contact komt, vernietigd.

 
Toepassingen van ozon.

 

Ozon zorgt voor een aangename frisse lucht, en reduceert de ver-ontreinigingen die door de lucht zweven.

Ozon verhindert de overdracht van ziekte verwekkende bacteriŽn tussen zieke en gezonde dieren, en elimineert intensieve geuren.

Ozon reinigt de lucht van chemische dampen, transpiratie-, parfum-, etensgeuren en stof.
 

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is wordt elke ruimte (b.v. achter dashboards, kleden in de koffer, enz) behandeld. Ook kan dit systeem de airconditioning van een auto rein-igen zodat ook deze bacteriŽn totaal verdreven worden.

 

 

Wilt u meer weten, neem even contact met ons op.

 
 
 

DESIGN BY POSTHIE DESIGN & CREATIONS