Sinds 1988 uw vertrouwde adres voor professionele carcleaning.
     
  Home  
     
  Contact  
     
  Route  
     
  Reconditioning  
     
  Geur verwijdering  
     
  Lakverzegeling  
  Permagard  
  Titan Wax  
     
  Carwash  
     
     
 
   
  Lakverzegeling
   
  Titan Wax
 
Titan Wax beschermt de lak.

Gewone waxen en andere lakbescherm-ers bieden slechts tijdelijk bescherming tegen invloeden van buitenaf, omdat ze nauwelijks in het lakoppervlak door-dringen. Denk bijvoorbeeld aan de in-vloeden van weer en milieu, zoals UV-straling en zure regen. De lak verliest al snel zijn glans.

 
 

Titan Wax gaat echter een verbinding aan met de laklaag. Op deze manier wordt een extreem glad oppervlak en diepe glans verkregen waarop vuil minder hecht*.

 
* Vogeluitwerpselen dienen binnen 24 uur met veel water verwijderd te worden.
 
 
  Nooit meer poetsen, nooit meer waxen ....
  Als de Titan Wax eenmaal, met de speciale waxmaster, is aangebracht, is een wasbeurt* al voldoende om de auto als nieuw te laten glanzen. Door de Titan Wax hecht vuil zich minder snel en is daarom moeiteloos te verwijderen.
   
  * Mechanisch wassen versnelt de slijtage van de hoogglansbescherming.
   
 
Uitstekende eigenschappen.

 

 
►  Resultaat en werking.

Dankzij een speciale formule wordt een voortreffelijke UV-bestendigheid bereikt die het lakoppervlak duurzaam conser-veert. De buitengewoon diepe kleur heeft op het oppervlak een vernieuwende optische uitwerking.

   
 

De maximale glans maakt het lakoppervlak tot een belevenis. Ook na meerdere wasbeurten blijft de oppervlaktebescherming behouden. Dit is duidelijk te zien aan het zogenaamde Water-parel effect.

   
 
   
  ►  Gebruik.
 

Titan Wax kenmerkt zich door een eenvoudige verwerkbaarheid en een gering verbruik. Hoe langer Titan Wax voor het uitpoetsen op het lakoppervlak zit, des te beter zijn de resultaten. De chemische ver-ankering wordt door het bewerken met de RIWAX Waxmaster extra bevorderd.

   
  ►  Bijzondere toepassingen.
 

Dankzij de nieuwe formule is het mogelijk talrijke buitenkunststoffen, zoals bumpers, buitenspiegels, beschermlijsten en andere versieringen op te frissen en hun kleur voor langere tijd te verbeteren.

   
 

Duurzame bescherming: 1 jaar garantie.

   
 
 
 

 DESIGN BY POSTHIE DESIGN & CREATIONS